Wilhelminastraat

Oppervlakte
Vanaf 122 m²

Huurprijs
Vanaf € 185,- per m² per jaar

Locatie
Wilhelminastraat 43A, 2011 VK Haarlem

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein

Sebastiaan Mamadeus
Commercieel Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 52 64 949

Voormalig gemeentelijke school

Kantoorruimte Haarlem

Een zeer lichte unit in een monumentaal kantoorgebouw gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem. De voormalige Gemeentelijke School voor Jongens is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd en is voorzien van alle moderne kantoorgemakken in een klassiek jasje. In de gevel is nog altijd het driehoekige bovenstuk van de Kennemerpoort te zien, dat daar is geplaatst nadat de poort zelf werd afgebroken. Het pand heeft een ruime, moderne hal, een bedrijfskantine, diverse vergaderfaciliteiten en ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid

Vanaf de locatie heeft u een uitstekende verbinding met de N208 – de Randweg Haarlem – richting Heemstede en Santpoort, en met de A205 richting de A9 naar Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Het pand is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Centraal Station Haarlem ligt op 10 minuten loopafstand en bussen stoppen in de straat zelf.

string(90) "Gerenoveerde kantoorruimtes
122 m² - 260 m²
Vanaf € 185,- per m² per jaar"
HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949