Wilhelminastraat


Unit(s)

1 unit, 2e verdieping

Oppervlakte
Ca. 256 m²

Huurprijs
Vanaf € 185,- per m² per jaar

Locatie
Wilhelminastraat 43A, 2011 VK Haarlem

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein

Manoj Bernard
Commercieel Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 541 11 45

Voormalig gemeentelijke school

Monumentaal kantoorpand in Haarlem

Aan de statige Wilhelminastraat in Haarlem ligt de voormalige Gemeentelijke School voor Jongens. Enkele jaren geleden is het pand geheel gerenoveerd en voorzien van alle moderne kantoorgemakken, zonder afbreuk te doen aan de originele elementen.
Zo is in de ruime hal met origineel trappenstelsel, een glazen lift toegevoegd. In de gevel is nog altijd het driehoekige bovenstuk van de Kennemerpoort te zien, dat daar is geplaatst nadat de poort zelf werd afgebroken. Ook zijn de originele balustrades en prachtige kapconstructie bewaard gebleven.
Verder beschikt het pand over ruime parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Bereikbaarheid

Vanaf de locatie heeft u een goede verbinding met de N208, de Randweg Haarlem, en met de A205 richting de A9 naar Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is het kantoor uitstekend te bereiken. Het station van Haarlem ligt op 10 minuten loopafstand en er stoppen meerdere bussen in de straat zelf. Het centrum van Haarlem ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45