Prinsen Bolwerk (VERHUURD)

Oppervlakte
Volledig pand 519 m²

Huurprijs
N.v.t.

Locatie
Prinsen Bolwerk 1, 2011 MA Haarlem

Parkeren
Zeven parkeerplaatsen op eigen terrein

Sebastiaan Mamadeus
Commercieel property manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 53 64 949

Stationlocatie

Karaktervolle kantoorvilla

De karaktervolle kantoorvilla aan het Prinsen Bolwerk is gelegen op één van de mooiste en meest prestigieuze plekken van Haarlem. Het stadspark Prinsen Bolwerk, ontworpen door J.D. Zocher jr. rond 1821, is kenmerkend in vorm door de oude vestingwallen. Kort na het ontwerp zijn elf villa’s gerealiseerd op de Bolwerken. Prinsen Bolwerk 1 is door architect J.H. van Ek in 1869 gerealiseerd. In 2018 is het interieur van het pand volledig gemoderniseerd en voorzien van de nieuwste installaties.

Bereikbaarheid

Het object ligt tegenover het centraal station van Haarlem en is daardoor uitermate goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto is de kantoorruimte gemakkelijk te bereiken via de directe verbinding met de N200, met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Utrecht of richting Alkmaar.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949