Het Pakhuis (VERHUURD)

Oppervlakte
Ca. 204 m² op de begane grond.

Huurprijs
N.V.T.

Locatie
Haarlemmerstraatweg 11, 1165 MH Halfweg

Parkeren
Voldoende eigen parkeervoorzieningen

Manoj Bernard
Commercieel Property Manager

mbernard@corbaspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45

Industriële kantoren

Kantoorruimte SugarCity

Tot aan 1889 startten de arbeiders van de Suikerfabriek in het Pakhuis hun werkdag. Zij stalden er hun fietsen en kleedden zich er om. Daarna verspreidden de werknemers zich over de fabriek. Toen in 2011 de renovatie van het SugarCity-terrein van start ging, was het Pakhuis (Haarlemmerstraatweg 11) een van de eerste ruimtes die werd opgeknapt. Het behoud van de industriële constructie was het uitgangspunt. Het is een prachtige kantoorruimte geworden met bakstenen muren, betonnen vloeren, pilaren en ijzeren deuren, die de ruimte een moderne uitstraling geven. De ruimte is 204 m² groot, gelegen op de begane grond en voorzien moderne faciliteiten.

Bereikbaarheid

Voor de deur ligt het NS-station Halfweg-Zwanenburg. Er vertrekken viermaal per uur treinen richting zowel Amsterdam als Haarlem. Beide steden bereikt men binnen 10 minuten. Ook is het mogelijk parkeerplaatsen te huren op het SugarCity-terrein

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949