Wonen aan het Vondelpark

Sakura House Amsterdam

Vijf luxe appartementen

Oppervlakte
Vanaf ca. 102 m² tot 168 m²

Vraagprijs
Op aanvraag

Locatie
Koningslaan 39, 1075 AB Amsterdam

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 5411143

LUXE APPARTEMENTEN AAN HET VONDELPARK

Wonen op één van de mooiste plekken van Amsterdam

Aan het prachtige Vondelpark in Amsterdam Oud-Zuid heeft ontwikkelaar Cobraspen Groep vijf stijlvolle appartementen opgeleverd. Het Sakura House is afgewerkt met state-of-the-art materialen zoals zwarte, stalen puien en een smarthome systeem. Deze prachtige herontwikkeling van kantoorgebouw naar luxe appartementencomplex dankt haar naam aan de Sakura boom die in de jaren zestig in de tuin stond. De Japanse invloed vindt u nu ook terug in de omliggende tuin.

Wonen aan het Vondelpark

De Koningslaan ligt in de aantrekkelijke en zeer rustige Willemsparkbuurt, op steenworp afstand van het bruisende Amsterdamse stadsleven. Vanuit uw woning loopt u zo het prachtige Vondelpark in, maar ook de Cornelis Schuytstraat ligt op loopafstand. De levendige mix van ambachtelijke buurtwinkels, exclusieve boetieks, gezellige cafés en sfeervolle restaurants maakt ‘De Schuyt’ tot één van de mooiste en meest geliefde locaties van Amsterdam.

Herontwikkeling Sakura House

De Cobraspen Groep heeft samen met het vooraanstaande bureau Kentie & Partners Architekten het ontwerp voor de transformatie van kantoorgebouw naar stijlvolle appartementen gerealiseerd. Deze grote namen op het gebied van hoogwaardige restauraties, renovaties en nieuwbouw in historische context hebben al vele projecten op hun naam staan.

Met liefde voor het oorspronkelijke ontwerp heeft ontwikkelaar Cobraspen Groep het gebouw een facelift gegeven. Zo heeft de gevel een kwaliteitsimpuls gekregen dankzij het toevoegen van handvormsteen en zijn de horizontale voegen verdiept en donkerder gemaakt. Ook de ronde ramen die zo typerend zijn voor de jaren ‘60, zijn in werkelijkheid nieuw en een mooie verwijzing naar de ronde liftramen. Aan de andere zijde is de aluminium pui vervangen door een veel slankere stalen pui en zijn er ruime balkons toegevoegd.

De ruime verdiepingen zijn opnieuw ingedeeld. Het gebouw heeft bijvoorbeeld een flink souterrain gekregen en op het dak is voor het penthouse een riant terras gemaakt. Zo is de karakteristieke marmeren trap behouden, net als de voor de jaren zestig zo kenmerkende lift met ronde ramen.

Een Smart home

De Sakura appartementen zijn van alle moderne gemakken voorzien en zijn uitgerust met een Niko Home Control systeem. Met dit systeem bedient u onder andere de verlichting, verwarming en beveiliging gemakkelijk vanaf uw smartphone of tablet. Al deze innovaties zorgen ervoor dat u comfortabel woont in het Sakura House.

string(49) "Direct aan het Vondelpark
Vanaf ca. 105 m²"

Sakura House – Appartement 1

Verdieping
Souterrain & begane grond

Oppervlakte
168 m² / 570 m³

Vraagprijs
€ 2.245.000 k.k.

Sakura House – Appartement 2, 3 & 4

Verdieping
Eerste, tweede & derde

Oppervlakte
Vanaf 105,7 m² / 320 m³

Vraagprijs
Va. € 1.500.000 k.k.

Sakura Penthouse – Appartement 5

Verdieping
Vierde & Dakterras

Oppervlakte
102,5 m² / 320 m³

Vraagprijs
€ 1.945.000 k.k.

Dakterras
60,5 m²

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949