Houtplein

Oppervlakte
Vanaf ca. 109 m²

Huurprijs
Vanaf € 185,- per m² per jaar

Locatie
Houtplein 22, 2012 DH Haarlem

Buitenruimte
Eigen dakterras

Sebastiaan Mamadeus
Commercieel Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949

CENTRAAL GELEGEN KANTOORRUIMTE

Kantoorruimte Houtplein

Dit op de hoek gelegen kantoorpand op het Houtplein heeft de perfecte ligging. Het centrum van Haarlem is op loopafstand, de parkeergarage is aan de overkant, de bushalte is voor de deur en het Houtpark ligt om de hoek. Op de eerste verdieping is de 109 m² verdeelt in drie lichte kantoorruimtes en beschikt over een eigen dakterras. Op de tweede verdieping bevindt zich een prachtige kantoorruimte met een open dakspant en heeft een oppervlakte van ruim 110 m².

Bereikbaarheid

Het pand is centraal gelegen aan de centrum rand van Haarlem. Deze locatie is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. De bushalte ‘Tempeliersstraat’ ligt voor de deur heeft een directe verbindingen naar Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden. Per auto is de kantoorruimte eveneens goed bereikbaar via de A205 met aansluiting op de A9, tegenover deze heerlijke kantoorruimte ligt de openbare parkeergarage ‘Houtplein’.

string(93) "Centraal gelegen kantoorruimte
Vanaf ca. 109 m²
Vanaf € 185,- per m² per jaar"
HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949