Houtplein

Oppervlakte
Vanaf 110 m²

Huurprijs
Vanaf € 175,- per m² per jaar

Locatie
Houtplein 22, Haarlem

Parkeren
Tegenover het pand ligt de openbare parkeergarage ‘Houtplein’.

Manoj Bernard
Commercieel property manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Houtplein

Sfeervol stadspand

Dit sfeervolle stadspand bevindt zich aan het begin van het stadscentrum van Haarlem. Het pand bestaat uit een winkelruimte op de begane grond en twee kantoorvloeren op de eerste en tweede verdieping. De kantoren op de 1e en 2e verdieping zijn per direct beschikbaar voor de verhuur.  

De kantoorruimtes zijn bereikbaar via een separaat entree aan het Wijde Geldelozepad. Het gebouw is voorzien van diverse installaties, de vloeren worden in de huidige staat opgeleverd en de 1e verdieping bevindt zich een dakterras. De kantoorruimte op de tweede verdieping is voorzien van een fraaie houten kapconstructie. 

Het pand is gelegen op de hoek van het Houtplein en het Wijde Geldelozepad; op steenworp afstand van de Grote Houtstraat in hartje centrum van Haarlem en het park ‘Haarlemmerhout’. In de Grote Houtstraat treft u talloze winkels en horecagelegenheden.  

 Voor de verhuur is momenteel circa 220 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over twee verdiepingen.  

Bereikbaarheid

Het pand is gelegen op een mooie locatie in het hart van Haarlem nabij de Grote Houtstraat. De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Via de N205 met aansluiting op de A9 zijn Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht te bereiken. Op nog geen minuut loopafstand bevinden zich meerdere bushaltes met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden.  

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45