Grote Houtstraat

Oppervlakte
Vanaf ca. 140 m² tot 830 m²

Huurprijs
Vanaf € 185,- per m² per jaar

Locatie
Grote Houtstraat 176, 2011 SZ Haarlem

 

Fietsenstalling
Interne fietsenstalling

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 541 11 45

UNIEKE KANTOORRUIMTE

Kantoorruimte Grote Houtstraat

Kantoor houden in dé meest prestigieuze winkelstraat van Haarlem. Dit unieke pand stamt uit 1870 heeft een monumentaal karakter. Bij binnenkomst valt de bijzondere entree direct op, een mooie combinatie van oud en nieuw. De kantoorruimte komt met een intercominstallatie en heeft een gemeenschappelijke lift naar alle verdiepingen. Vanuit uw kantoor loopt u zó de gezellige binnenstad in.

Over Haarlem

Een stad die een beetje aanvoelt alsof ze tussen dorp en stad in zweeft. Juist dát is de charme van deze mooie stad en de reden voor veel ondernemers om zich hier te vestigen. Haarlem kent een rijke historie en kreeg al in 1245 stadsrechten, 30 jaar eerder dan Amsterdam! De stad ontwikkelde zich op industrieel gebied vooral als textiel- en bierstad en op cultureel niveau als schilders stad. Het stadscentrum zelf is met zijn vele monumentale panden, grachten en uitgebreide horecagelegenheden de ideale plaats om bedrijf te voeren. De stad heeft een actief bedrijfsleven en stimulerend economisch klimaat. Ook buiten het stadscentrum heeft Haarlem ondernemers genoeg te bieden. Zo is industriegebied de Waarderpolder hier gevestigd.

Culinair

Haarlem is meerdere malen uitgeroepen tot dé culinaire hoofdstad van Nederland. Met tal van cafés, lunchrooms en restaurants in de sfeervolle binnenstad, is het niet moeilijk een fijne lunch- of dinerafspraak met relaties te organiseren.

Bereikbaarheid

Dit pand is gelegen aan het begin van de Grote Houtstraat, dé winkelstraat van Haarlem. De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Op 2 minuten loopafstand ligt de bushalte Tempeliersstraat met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden. Per auto is de kantoorruimte eveneens goed bereikbaar via de N205 met aansluiting op de A9. Op minder dan 5 minuten lopen ligt de openbare parkeergarage ‘Houtplein’. Tevens beschikt het pand over een eigen, overdekte fietsenstalling.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45