Grote Houtstraat

Oppervlakte
Ca. 255 m²

Huurprijs
Vanaf € 185,- per m² per jaar

Locatie
Grote Houtstraat 176, 2011 SZ Haarlem

 

Fietsenstalling
Interne fietsenstalling

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 541 11 45

UNIEKE KANTOORRUIMTE

Kantoorruimte Grote Houtstraat

Kantoor houden in dé prestigieuze winkelstraat van Haarlem. Dit unieke pand stamt uit 1870 en heeft een monumentaal karakter. Bij binnenkomst valt de bijzondere entree direct op, een mooie combinatie van oud en nieuw. Via de gemeenschappelijke lift zijn alle verdiepingen bereikbaar. De kantoorruimtes zijn aangenaam licht door de raampartijen die uitzicht bieden op het levendige stadsgedruis beneden. De kantoorruimtes beschikken elk over een intercominstallatie. Ook beschikt het pand over een eigen overdekte fietsenstalling en is er een Albert Heijn gesitueerd op de begane grond. Vanuit uw kantoor loopt u zó de gezellige binnenstad in. 

Bereikbaarheid

Dit pand is gelegen aan het begin van de Grote Houtstraat, dé winkelstraat van Haarlem. De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Op 2 minuten loopafstand ligt de bushalte Tempeliersstraat met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden. Per auto is de kantoorruimte eveneens goed bereikbaar via de N205 met aansluiting op de A9. Op minder dan 5 minuten lopen ligt de openbare parkeergarage ‘Houtplein’.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45