Fonteinlaan

Oppervlakte
Ca. 378 m²

Huurprijs
Vanaf € 145,- per m² per jaar

Locatie
Fonteinlaan 5, Haarlem

Parkeren
Eigen parkeerterrein

Manoj Bernard
Commercieel property manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Fonteinlaan

Kantoorruimte Haarlem

Dit verrassende kantoorpand aan de Fonteinlaan is gelegen op een toplocatie! Dichtbij het centrum van Haarlem en aan de rand van het stadsbos Haarlemmerhout en naast restaurant La Place Dreefzicht. In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn meerdere ondernemingen gehuisvest, waardoor er een echte ondernemerssfeer hangt. Een groot pluspunt aan deze bedrijfsruimte zijn de meerdere balkons die rondom het gebouw zijn aangebracht. Vanaf de balkons heeft men een fraai uitzicht over het park en aan de andere kant het stadsbos. Het tegenovergelegen stadsbos Haarlemmerhout werd populair in de Gouden Eeuw, toen rijke handelaren uit Haarlem en Amsterdam de rust opzochten in de natuur. Tot op de dag van vandaag dient dit stadsbos nog steeds zijn doel. Wat is er nu mooier dan na een korte wandeling met frisse energie terugkomen op kantoor?

Over Haarlem

Een stad die een beetje aanvoelt alsof ze tussen dorp en stad in zweeft. Juist dát is de charme van deze mooie stad en de reden voor veel ondernemers om zich hier te vestigen. Haarlem kent een rijke historie en kreeg al in 1245 stadsrechten, 30 jaar eerder dan Amsterdam! De stad ontwikkelde zich op industrieel gebied vooral als textiel- en bierstad en op cultureel niveau als schilders stad. Het stadscentrum zelf is met zijn vele monumentale panden, grachten en uitgebreide horecagelegenheden de ideale plaats om bedrijf te voeren. De stad heeft een actief bedrijfsleven en stimulerend economisch klimaat. Ook buiten het stadscentrum heeft Haarlem ondernemers genoeg te bieden. Zo is industriegebied de Waarderpolder hier gevestigd.

Culinair

Haarlem is meerdere malen uitgeroepen tot dé culinaire hoofdstad van Nederland. Met tal van cafés, lunchrooms en restaurants in de sfeervolle binnenstad, is het niet moeilijk een fijne lunch- of dinerafspraak met relaties te organiseren. Ook dichterbij de kantoorruimte zelf zijn een aantal fijne horecagelegenheden te vinden, waaronder het naastgelegen La Place restaurant.

Bereikbaarheid

De locatie heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht of richting Alkmaar. Op het achtergelegen parkeerterrein is ruime parkeergelegenheid (betaald parkeren). Bushalte Dreef ligt op loopafstand vanwaar bus 50 geregeld stopt met een directe verbinding naar het station. Het centrum van Haarlem is met slechts een paar minuten fietsen te bereiken.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45