Fonteinlaan

Oppervlakte
Ca. 378 m²

Huurprijs
Vanaf € 145,- per m² per jaar

Locatie
Fonteinlaan 5, Haarlem

Parkeren
Eigen parkeerterrein

Manoj Bernard
Commercieel property manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Fonteinlaan

Kantoorruimte Haarlem

Dit verrassende kantoorpand is gelegen op een toplocatie, op slechts enkele autominuten van Haarlem centrum. Het pand ligt aan de rand van het stadsbos Haarlemmerhout en naast restaurant La Place Dreefzicht. In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn meerdere ondernemingen gehuisvest, waardoor er een heuse ondernemerssfeer hangt.  

Een groot pluspunt aan deze kantoorruimte op de vierde verdieping is het royale dakterras. Vanaf hier heeft men een weids uitzicht over de Haarlemmerhout. 

 

Bereikbaarheid

De locatie heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht of richting Alkmaar. Op het achtergelegen parkeerterrein is ruime parkeergelegenheid (betaald parkeren). Bushalte Dreef ligt op loopafstand vanwaar bus 50 geregeld stopt met een directe verbinding naar het station. Het centrum van Haarlem is met slechts een paar minuten fietsen te bereiken.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45