Wonen in De Heerlijckheid

Zes appartementen

Oppervlakte
60 m² – 72 m² (GBO)

Vraagprijs
Vanaf € 310.000 v.o.n. incl. BTW

Locatie
Drenthelaan 8, 2101 SZ Heemstede

Margreet Paauw
Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 541 11 45

Nieuwbouw appartement De Heerlijckheid

’Heerlijk wonen in Heemstede’

Aan de Drenthelaan in Heemstede heeft Cobraspen een kleinschalig appartementencomplex ontwikkeld met de tot de verbeelding sprekende naam: ‘De Heerlijckheid’. De locatie in het centrum van Heemstede, maar ook dichtbij de rust van groen en natuur is het beste van twee werelden. Het complex bestaat uit een zestal appartementen verdeeld over drie woonlagen die turn-key opgeleverd worden en per lift bereikbaar zijn. De appartementen zijn licht, beschikken over twee of drie kamers en hebben allen twee eigen balkons.

De historie van Heemstede

Heemstede heeft een boeiende geschiedenis. Al aan einde van de dertiende eeuw bouwde een lid van de adellijke familie Van Holy een kasteel op de plek die we nu nog steeds ‘Het Oude Slot’ noemen. Door stukken grond aan te kopen en het ontvangen van schenkingen werd de heerlijkheid uitgebreid tot een gebied wat zich uitstrekte van Bennebroek tot aan De Hout. Zo ontstond er in de loop der jaren een dorpskern op de plaats van het huidige Wilhelminaplein met als stralend middelpunt de in 1345 gebouwde Mariakapel. Rond 1494 telde Heemstede zo’n 65 haardsteden en groeide in de loop van de geschiedenis uit tot de ruim 27.000 inwoners die de gemeente Heemstede momenteel telt. Een boeiende plek waar verleden en heden samenkomen.

Centraal wonen

‘De Heerlijckheid’ staat in een aantrekkelijke omgeving met alle voorzieningen dichtbij. Zo is het gezellige dorpscentrum van Heemstede met een ruim aanbod aan boetieks, speciaalzaken en horeca letterlijk om de hoek. De parkeergelegenheid voor de deur is uitstekend en als u de natuur in wilt zijn het wandelbos Groenendaal en het prachtige Buitenplaats Leyduin binnen loop- en fietsafstand. Maar ook het strand en de duinen zijn dichtbij. En voor wie uitgebreid wil winkelen of genieten van gezellige horeca is het historische centrum van Haarlem met de auto, de fiets of het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.

De appartementen

Tweekamerappartement 8B

Dit appartement is opgebouwd uit de woonkamer met eetkamer, een hal, een slaapkamer, vaste kast en de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. De Bruynzeel keuken ligt aan de achterzijde, is L-vormig opgesteld, voorzien van inbouwapparatuur van het kwaliteitsmerk Siemens, en heeft openslaande deuren naar balkon. Via de open verbinding komt u in de woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Tweekamerappartement 8C, 8D, 8E

Dit appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, de toiletruimte, technische ruimte en een slaapkamer met inloopkast en toegang tot de badkamer. Deze heeft een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel met spiegel. In een apart gedeelte is de opstelplaats voor uw wasmachine en droger gerealiseerd. Vanuit de slaapkamer heeft u door middel van openslaande deuren vrij toegang tot het terras. De woonkamer vormt samen met de keuken een grote leefruimte. De luxe Bruynzeel keuken is L-vormig opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur van het kwaliteitsmerk Siemens. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het tweede balkon.

Driekamerappartement 8, 8A

Dit appartement bestaat uit een woonkamer met open Bruynzeel keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het kwaliteitsmerk Siemens. Verder beschikt u over twee slaapkamers en een vaste kast. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel met spiegel. Tot slot is er een aparte technische ruimte. Vanuit de master bedroom bereikt u via de openslaande deuren het balkon aan de achterzijde. Het balkon aan de voorzijde is toegankelijk via de woonkamer.

De Heerlijckheid Heemstede

Tweekamer appartement
Nummer: 8, 8B, 8D & 8E

Oppervlakte
8B 48 m² / 180 m³
8C 56 m² / 185 m³
8D 56 m² / 185 m³
8E 48 m² / 210 m³

De Heerlijckheid Heemstede

Driekamer appartement

Nummer 8, 8A

Oppervlakte
8 54 m² / 185 m³
8A 54 m² / 185 m³

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of een prachtige woning, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren of kopen van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Margreet Paauw
Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45