Dreef 36

Statig en monumentaal

Oppervlakte
540 m² (VVO)

Huurprijs
Vanaf € 235,- per m² per jaar

Locatie
Dreef 36, Haarlem

Parkeren
Eigen parkeerterrein

Manoj Bernard
Commercieel Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Dreef 36

Monumentaal kantoorpand

Dit schitterende monumentale herenhuis is gelegen op één van de mooiste locaties van Haarlem en op steenworp afstand van het centrum. Het karakteristieke pand is gebouwd in de stijl van de neorenaissance en kenmerkt zich door zijn hoge plafonds en ruime kamers.  

Voor de verhuur is momenteel 652 m² BVO en 540 m² VVO kantoorruimte beschikbaar. Het kantoorgebouw beschikt over een afgesloten parkeerterrein. Aan de voorzijde van het kantoor heeft u een prachtig uitzicht over het park ‘De Hout’. Bovendien biedt dit stadspark een heerlijke groenomgeving om te ontspannen en te wandelen en is eetgelegenheid La Place op loopafstand. In de nabij gelegen Grote Houtstraat treft u diverse winkels en horecagelegenheden. De unieke entourage en iconische architectuur bieden iedere gast een warm welkom in dit gebouw. 

Bereikbaarheid

Het object is gelegen op een mooie zichtlocatie in het hart van Haarlem ter hoogte van stadspark ‘De Hout’. Daarnaast ligt het kantoorgebouw aan de provinciale weg N205, welke een directe verbinding heeft met autowegen A5 en A9.

Per auto: 

Het kantoorgebouw heeft directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Schiphol Airport is slechts 20 minuten rijden. 

 

Per openbaar vervoer: 

Het treinstation Haarlem is binnen 12 minuten bereikbaar via bushalte Dreef, welke op 2 minuten loopafstand is gelegen. 

 

Per fiets: 

De Dreef 36 is slechts 5 minuten fietsen naar het centrum, 7 minuten naar station Haarlem. 

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercieel Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45