Dreef 32 Haarlem

Oppervlakte
608 m² (VVO)

Huurprijs
Vanaf € 235,- per m² per jaar

Locatie
Dreef 32, Haarlem

Parkeren
Eigen parkeerterrein

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Dreef 32

Monumentaal Herenhuis

Schitterend monumentaal kantoorherenhuis voorzien van originele details en zeer gunstig gelegen aan de Dreef te Haarlem, op een steenworp afstand van het centrum. Het pand beschikt over mooie ruime kamers met hoge ramen, waardoor er volop daglichttoetreding is. Het pand is volledig verbouwd en gemoderniseerd in 2014

Aan de Dreef bevindt zich restaurant en vergadercentrum La Place en in de gezellige Grote Houtstraat vindt u allerlei winkels en horeca. Beiden op 3 minuten loopafstand. Met aan de voorzijde het park ‘De Hout’ heeft u een schitterend uitzicht vanuit deze kantoorlocatie.

Bereikbaarheid

Directe verbinding met de A205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De bussen stoppen op het Houtplein, op 2 minuten loopafstand.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45