Monumentaal wonen in Overveen

Driekamer appartement

Woonoppervlak
± 70 m²

Huurprijs
€ 1.850 p/m (excl.)

Oplevering
Gestoffeerd

Locatie
Bloemendaalseweg 236B, 2051 GM Overveen

Margreet Paauw
Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
Tel:+31 (0) 23 541 11 45

Driekamer appartement in het centrum van Overveen

Gestoffeerd appartement met zonnig balkon op het zuiden, gesitueerd in het voormalige postkantoor midden in het gezellige dorpshart van Overveen en op loopafstand van het treinstation.

De entree van dit appartement ligt op de eerste verdieping te bereiken via de centrale hal. Via de doorloop passeert u de badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche alsmede het separate toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de royale slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Aan de winkelstraatzijde is de woonkamer met half open keuken gesitueerd welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de huiskamer grenst een royaal derde vertrek welke prima gebruikt kan worden als tweede slaapkamer.

Vanuit de centrale hal is de afgesloten privé berging in het souterrain te bereiken.

Het dorpshart van Overveen heeft een gezellig winkelstraat met een divers aanbod aan winkels waaronder een baker, slagerij, reformwinkel, apotheek, een grote supermarkt en diverse restaurants en boetieks.

Bereikbaarheid

Met de auto is het pand goed bereikbaar vanaf de Westelijke Randweg, Amsterdam en Schiphol zijn binnen 30 minuten te bereiken. Ook de OV voorzieningen zijn uitstekend met een directe verbinding naar Haarlem en Zandvoort (5 minuten), Amsterdam (25 minuten) en Schiphol (35 minuten). Tevens op fietsafstand zijn zowel het centrum van Haarlem als het Bloemendaalse strand uitstekend bereikbaar.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of een prachtige woning, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren of kopen van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Margreet Paauw
Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
Tel:+31 (0)23 541 11 45