Blauwe Wetering

Betaalbare kantoorunits

Oppervlakte
Vanaf 95 m2 tot 1000 m2

Huurprijs
Vanaf € 85,- per m² per jaar

Locatie
Richard Holkade 10, Haarlem

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein

Margreet Paauw
Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

VOOR DE PRIJSBEWUSTE ONDERNEMER

Kantoorruimte Haarlem

De Blauwe Wetering is een zeer representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Richard Holkade in Haarlem, gelegen op steenworp afstand van de Haarlemse binnenstad. Er heerst een fijne ondernemersdynamiek door de grote diversiteit aan bedrijven. Huurders van de Blauwe Wetering genieten van diverse voorzieningen waaronder een sfeervol bedrijfsrestaurant, vergaderfaciliteiten voor algemeen gebruik en een parkeergarage. Daarnaast zijn er een representatieve entree, bemande receptie, luxe sanitaire voorzieningen, centrale liften en trappenhuis te vinden in het pand. Voorzieningen als een luchtbehandelingsinstallatie, topkoeling en videobewaking zijn tevens aanwezig. Kortom, een gebouw dat aan alle moderne kantoorgemakken voldoet!

Over Haarlem

Een stad die een beetje aanvoelt alsof ze tussen dorp en stad in zweeft. Juist dát is de charme van deze mooie stad en de reden voor veel ondernemers om zich hier te vestigen. Haarlem kent een rijke historie en kreeg al in 1245 stadsrechten, 30 jaar eerder dan Amsterdam! De stad ontwikkelde zich op industrieel gebied vooral als textiel- en bierstad en op cultureel niveau als schilders stad. Het stadscentrum zelf is met zijn vele monumentale panden, grachten en uitgebreide horecagelegenheden de ideale plaats om bedrijf te voeren. De stad heeft een actief bedrijfsleven en stimulerend economisch klimaat. Ook buiten het stadscentrum heeft Haarlem ondernemers genoeg te bieden. Zo is industriegebied de Waarderpolder hier gevestigd.

Culinair

Haarlem is meerdere malen uitgeroepen tot dé culinaire hoofdstad van Nederland. Met tal van cafés, lunchrooms en restaurants in de sfeervolle binnenstad, is het niet moeilijk een fijne lunch- of dinerafspraak met relaties te organiseren.

Bereikbaarheid

Vanaf de Blauwe Wetering in Haarlem zit u zó op nabijgelegen Schipholweg (N205) die aansluit op een snelwegennetwerk waaronder de A9, A5, A4 en A10 richting o.a. Amsterdam en Schiphol. Tevens is het pand zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en stoppen er meerdere (snel-)bussen op slechts een paar minuten loopafstand.

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Margreet Paauw
Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45