Joan Muyskenweg Ankestyn’ 

Oppervlakte
Vanaf 176 m²

Huurprijs
Vanaf € 115,- per m² per jaar

Locatie
Joan Muyskenweg 40-148, 1114 AN Amsterdam-Duivendrecht

Beschikbare ruimtes
Drie units van:
176 m²
220 m²
235 m²

Manoj Bernard
Commercieel Property Manager

mbernard@corbaspen.nl
Tel:+31 (0) 23 541 11 45

CENTRAAL GELEGEN KANTOORRUIMTES 

Modern bedrijfsverzamelgebouw ‘Ankestyn

Ruime, moderne units (vanaf 176 m²) in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Ankestyn’ gelegen in Amsterdam-Duivendrecht. Het complex is geheel gerenoveerd waarbij zeer hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Het gebouw is voorzien van alle moderne kantoorgemakken en beschikt onder andere over drie liften, eigen parkeergelegenheid en op iedere verdieping bevindt zich een eigen pantry en luxe toiletgroep. Ook is er de optie om enkele units te koppelen waardoor er één grote kantoorruimte gecreëerd wordt. De gunstige ligging maakt Ankestyn’ tot een gewilde kantoorlocatie. 

Bereikbaarheid

Ankestyn is gelegen op industrieterrein Ouder-Amstel, een dynamische locatie nabij de Makro en de Sligro, uitstekend bereikbaar vanaf de A9, A10 en de A2. Vanaf het centrum van Amsterdam is het kantoorgebouw goed te bereiken via de Rijnstraat.   

Diverse metroverbindingen zorgen voor een goede bereikbaarheid met het OV. Vanaf Amsterdam CS en station Amstel is de Joan Muyskenweg goed te bereiken met tram 51 (halte Over Amstel) en de metrolijnen 54 en 53 (halte Van der Madeweg), welke op loopafstand liggen. 

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Benard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45