SuikerSilo’s

Unieke kantoorruimtes in een industriële en bruisende omgeving tussen Haarlem en Amsterdam

Download de brochure
DE SUIKERSILO’S

Kantoorruimte SugarCity

De Silo’s waar vroeger de suiker van de suikerfabriek werd opgeslagen, zijn geheel omgebouwd tot moderne kantoor- en showruimtes. SugarCity leent zich uitstekend als kantoorlocatie. De industriële en bruisende omgeving zorgt niet alleen voor een uniek visitekaartje naar gasten en klanten, maar is ook erg inspirerend voor wie er werkt. Daarnaast zijn de Silo’s goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook in de avond weten de Silo’s iedereen te verbazen. De gekleurde ledlampjes die in de kaders van de ramen zijn geplaatst, zorgen voor een fonkelend kleurenspel. Kortom, voor een unieke kantoor- of showruimte ben je bij de SuikerSilo’s aan het juiste adres.

Onder de rook van Amsterdam

Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. Via de N200 heeft u direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg. Vier keer per uur vertrekt hier een trein naar zowel Haarlem als Amsterdam. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur. Buslijn 179 stopt bij de halte Oranje Nassaustraat te Halfweg. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Silo’s.

Impressie

Sebastiaan Mamadeus
Commercieel Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949

In het kort

Oppervlakte
Vanaf 171 m2

Huurprijs
Vanaf € 175,- per m2 per jaar

Locatie
SugarCity Ring, 1165 MJ Halfweg

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein

Download de brochure

Highlights

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal. Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

BROCHURE DOWNLOADEN

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

NIETS MISSEN?

Schrijf je in voor het laatste nieuws