Suikersilo’s (SugarCity)

Oppervlakte
Vanaf 171 m²

Huurprijs
Vanaf € 175,- per m² per jaar

Locatie
SugarCity Ring, 1165 MJ Halfweg

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

DE SUIKERSILO’S

De silo’s van Sugar City

De silo’s waar vroeger het suiker werd opgeslagen zijn geheel omgebouwd tot moderne kantoor- en showrooms. SugarCity leent zich uitstekend als kantoorlocatie. De industriële en bruisende omgeving van SugarCity zorgt niet alleen voor een uniek visitekaartje naar gasten en klanten toe maar werkt ook erg inspirerend. Daarnaast zijn de suikersilo’s goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook in de avond weten de suikersilo’s iedereen te verbazen. De gekleurde led lampjes die in de kaders van de ramen zijn geplaatst zorgen voor een fonkelend kleurenspel. Kortom, voor een unieke kantoor- of showruimte ben je bij de suikersilo’s op het juiste adres.

Bereikbaarheid

Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg. Vier keer per uur vertrekt hier een trein van en naar Haarlem —Amsterdam. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur. Buslijn 179 stopt bij de halte Oranje Nassaustraat te Halfweg. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Silo’s.

string(83) "Modern kantoorgebouw
Vanaf ca. 171 m²
Vanaf € 175,- per m² per jaar"
HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 43

Sebastiaan Mamadeus
Commercial Property Manager

smamadeus@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 52 64 949