SugarCity Suikersilo’s

Unieke landmark

Oppervlakte
Vanaf 171 m²

Huurprijs
Vanaf € 165,- per m² per jaar

Locatie
SugarCity Ring, 1165 MJ Halfweg

Parkeren
Afgesloten parkeerterrein

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

DE SUIKERSILO’S

Inspirerende bedrijfsruimtes en showrooms

Net onder de rook van Amsterdam schitteren de 50-meter hoge Suikersilo’s je tegemoet.
Waar overdag de grootte en de unieke raampartijen opvallen, veranderen de torens ‘s avonds in een
fonkelend kleurenspel. Een unieke landmark met een zoete geschiedenis.

SugarCity is dé locatie om jouw bedrijf of merk naar het volgende niveau te tillen. In de Suikersilo’s vind je een inspirerende omgeving waar (creatieve) bedrijven, agentschappen en modemerken zich optimaal kunnen presenteren. Dankzij de creatieve ondernemerssfeer heerst er een fijne dynamiek onderling.


Duurzaamheid en hergebruik

Duurzaamheid stond bovenaan bij de herontwikkeling naar bedrijfsruimtes en showrooms. Om verspilling tegen te gaan is zoveel mogelijk materiaal hergebruikt. De Suikersilo’s hebben energielabel ‘A’ en er wordt gebruik gemaakt van duurzame energie dankzij een WKO-installatie. 


Upcoming gebied

Sinds 2000 herontwikkelt Cobraspen Groep het voormalige CSM-terrein tot een bruisend, nieuw gebied onder de naam SugarCity. De Suikersilo’s zijn al omgevormd tot creatieve bedrijfsruimtes en de naastgelegen suikerfabriek is in gebruik als evenementenlocatie onder de naam SugarCity Events. 

Eind 2020 opent het 20.000 m2 grote ‘Amsterdam The Style Outlets’: een high-end fashion outlet met 115 winkels. Naast retail komen er restaurants, een jachthaven, een grote supermarkt én een 400-kamers tellend hotel met ruimte voor events en congressen. Een plaats waar business en pleasure perfect samenkomen. 


Zoete geschiedenis

In 1863 opende de suikerfabriek in Halfweg. Hier werden bieten verwerkt tot suiker, tot aan de sluiting in 1992. De Suikersilo’s deden dienst als suikeropslag.

De naam SugarCity is dan ook een mooie ode aan deze periode. Hoewel het gebied nu herontwikkeld wordt, zijn de vele historische elementen goed bewaard gebleven.


Uitstekende bereikbaarheid

De SugarCity Suikersilo’s liggen precies tussen Amsterdam en Haarlem, in het hart van de Metropoolregio Amsterdam. Met directe aansluiting op de N200 zit je zo op de A9 in de richtingen Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Alkmaar.

Ook via het openbaar vervoer zijn de Silo’s goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg. Vier keer per uur vertrekt hier een trein van en naar Haarlem —Amsterdam. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur.

Download brochure

Laat je e-mail achter download onze brochure:

HEEFT U INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van een pand? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Zino Prins
Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
Tel: +31 (0)23 541 11 45

Manoj Bernard
Commercial Property Manager

mbernard@cobraspen.nl
Tel: +31 (0) 23 541 11 45